Zoeken naar weekend ook

Uw zoekactie voor weekend ook leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mitch 60 jaar West-Vlaanderen - Menen 0476689132
Pik voor het weekend en meer
Aan alle eenzame Pinky poesjes die smachten naar intiem gezelschap, die zo verlangen verwend te worden van kop tot teen, een onvergetelijke zuig en lik beurt en zoveel meer, die pik voelen die heen en weer schuift......ik sta paraat voor jullie, ook voor een trio of groeps seks, aarzel niet ga ervoor !!!!!  

Pik voor het weekend en meer
13 dagen
Bart 45 jaar Limburg - HASSELT
XXL zoekt lieve dame voor date (dit weekend)?
Hallo. Ik ben een spontane, groot geschapen 44 jarige man op zoek naar een lieve dame voor een spannende date. Ik ben groot, slank, hoger opgeleid en eerder het alternatieve type. Ik hou enorm van orale seks (likken) en seks waar er ook ruimte is voor passie en intimiteit. Natuurlijk kan een stevige beurt ook wel leuk zijn. Ik zoek een spontane en lieve vrouw die wel houdt van een langere date. Leeftijd en uiterlijk vind ik echt niet zo belangrijk. Een maatje meer is dus zeker ok! Ik hou van contrast, dus ook de leeftijd mag ook afwijken. Zowel ouder als jonger! Ik verkies op verplaatsing dus car, buiten of hotel zijn zeker een optie. Dit weekend beschikbaar en zoekend.  
15 dagen
Bart 45 jaar Limburg - HASSELT
XXL zoekt lieve mollige dame voor date (dit weekend)?
Hallo. Ik ben een spontane, groot geschapen 44 jarige man op zoek naar een lieve dame voor een spannende date. Ik ben groot, slank, hoger opgeleid en eerder het alternatieve type. Ik hou enorm van orale seks (likken) en seks waar er ook ruimte is voor passie en intimiteit. Natuurlijk kan een stevige beurt ook wel leuk zijn. Ik zoek een spontane en lieve vrouw die wel houdt van een langere date. Leeftijd en uiterlijk vind ik echt niet zo belangrijk, maar als ik moet kiezen, kies ik mollig of erg dik. Ik hou van contrast, dus ook de leeftijd mag ook afwijken. Zowel ouder als jonger! Ik verkies op verplaatsing dus car, buiten of hotel zijn zeker een optie. Dit weekend beschikbaar en zoekend.  
15 dagen
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
Hallo beste dames . Ik ben een man van 53 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jou een tweede, een derde, … keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jou reactie en naar het avontuur. Groeten Bert  
17 dagen
Ivan 58 jaar Antwerpen - Aartselaar
Bloot in de regen
Met de billen bloot in de regen ... zàlig ! Dit weekend was heerlijk: het zonnetje op de blote huid en dan plots een lekkere natte regenbui. Wie geniet mee ?  
18 dagen
nero 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
bedrogen
ik ben een tijd geleden bedrogen geweest door mijn vriendin ze weet niet dat ik het weet, maar wil haar laten voelen hoe het voelt bedrogen te worden. wat ik zoek is een vrouw dat ik oraal mag verwennen zodat als ik thuiskom en haar een kus geeft ze merkt dat ik vreemd ben gegaan. liefst zou ik er ook een filmpje van maken (dit vanuit jouw perspectief dus zelfs hoef je niet in beeld te zijn) dat ik haar kan laten zien wanneer ik haar kus heb gegeven. een filmpje hoeft niet moest je dat niet willen, maar lijkt mij meer confronterend. nu heb ik altijd al complimenten gekregen op mijn verwenning en hoop ik u ook tot een orgasme te kunnen brengen. ik wil u alvast bedanken voor mijn advertentie te lezen en wens u alvast een fijn weekend verder.  
Patje 43 jaar Limburg - Borgloon
Leuke dame die ook weekendje vrij heeft
Hey, deze veertiger, terug vrijgezel Met gezonde libido opzoek naar leuke dame idem voor dit weekend.  

Leuke dame die ook weekendje vrij heeft
Xander 35 jaar Antwerpen - Hove
Opzoek naar een andere gelijkgestelde dame
Ondernemende man van 35 jaar zoekt een ouder of rijpere dame om zorgeloos maar discreet met af te spreken. Harde eisen stel ik niet meteen, het contact en de ervaring is voor mij wat telt. Zelf afkomstig uit de omgeving van Antwerpen, blond haar, normale bouw van 1m76, met een pik die zijn eerste slechte review nog moet ontvangen. Zelf zoek ik dus ouder omdat dat in het verleden toch steeds goed ervaren was, maar hou je niet tegen mocht je hierin afwijken. Hygiëne, discretie, humor, en niveau zijn wel zaken die ik hoog plaats. Getrouwd of in een relatie, weerhouden me niet maar zijn wel handig om mee te vermelden. Onderdanige ingesteldheid of nieuwsgierigheid is zeker een meerwaarden. Afspreken is mogelijk door de week, in het weekend soms moeilijker. Dus bij interessen, stel jezelf of partner even voor, en dan laat ik zo snel mogelijk een antwoord weten. Groeten Xander  

Opzoek naar een andere gelijkgestelde dame
Eddy Vromans 55 jaar Limburg - Ham
Massage
Welke dame Wilt mij die weekend eens goed verwennen met één massage , en de rest komt van zelf bij één goede klik , ben vrijgezel en heb geen kids en ben sportief,  

Massage
20 dagen
François 70 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Zoek dame voor geile spelletjes (De Haan/omgeving)
Nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij. Ben dit weekend in De Haan en zoek een leuke dame die zich graag eens wil laten verwennen met vooral volledige lichaamsmassage, veel aandacht voor je gevoelige plekjes en zeer pikante spelletjes. Eerste kennismaking eventueel op neutraal terrein (drankje/hapje). Je bent zelf al dan niet vrij. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Je woont in De Haan, omgeving of je bent er op weekend. Kies voor je genot en reageer snel (reactie als het kan met fotootje). Meer info/foto na je eerste reactie. Tot snel? Fakers niet welkom.  
  1   2   3   4